top of page

REMOTE COACHING

Remote coaching is bestemt voor sporters over heel de wereld die online opgeleid willen worden. Remote training, ook wel online training genoemd, krijgt u aangepast doorlopend programma's waarmee u kunt trainen op elk moment en elke plaats die u maar wilt. Uw online trainingslidmaatschap omvat regelmatige incheckgesprekken of ontmoetingen per week, en u kunt extra persoonlijke sessies toevoegen wanneer u maar wilt.

1

2

3

Als u klaar bent voor resultaten die allesbehalve willekeurig zijn, is het tijd voor een programma dat precies is afgestemd op uw behoeften. Remote coaching helpt u om uw doelen sneller te bereiken en meer te genieten van uw training met een coach die u ondersteunt.

Gratis consult om meer te weten te komen over je achtergrond en een basis te leggen voor vertrouwen, eerlijkheid en authenticiteit voor de coachingrelatie.

Bespreek uw bewegingsbeperkingen en blessuregeschiedenis.

Sport- en fitness-achtergrond.

Verwachtingen van u en uw coach in de coachingrelatie.

Motivaties, doelen en diepste drijvende krachten.

Levensstijl en voedingsbehoeften.

Cliënten worden enkele weken door een beoordelingsperiode gehaald om meer te weten te komen over hun unieke bewegingspatronen, sterke punten en wat beter kan.

Uw coach verzamelt de gegevens die nodig zijn voor het maken van een volledig op maat gemaakt programma speciaal voor jou, en je coach zal beschikbaar zijn voor alle vragen die naar boven komen.

Uw coach zal uw programma voorzien van al uw oefeningen, demovideo’s .

Wekelijkse resultaten en video's bekijken en je programma daarop aanpassen - Uw programma evolueert met u mee.

Elke maand krijgt u een consult van 30 minuten met uw coach via videoconferentie om de voortgang en video's te bekijken, doelen te beoordelen en de aan de gang zijnde verwachtingen te bespreken.

U krijgt ook voedingsbegeleiding op basis van uw doelen.

Online Consultatie
30 min
Gratis consult
bottom of page